Betaalt u maandelijks voor een abonnement op het downloaden van beurskoersen? Of downloadt u ze zelf één voor één via internet? Dat kan GEMAKKELIJKER! En GOEDKOPER. Bekijk maar eens het programma QuoteStocker. Hiermee kunt u gratis dagelijks duizenden beurskoersen downloaden. En uw beleggingen op de voet volgen. Probeer het programma gewoon uit. Dan ziet u meteen hoe het werkt. Lees meer over QuoteStocker

Automatisch

QuoteStocker zorgt voor een automatische omzetting van de gedownloade beurskoersen naar het formaat van uw software voor Technische Analyse.

 

Historische koersen en laatste koersen van de dag

Met één muisklik downloadt u alle koersen van de laatste dag. U kunt ook een datumbereik instellen en de historische koersen van alle fondsen in één keer downloaden.

 

Gebruiksvriendelijk

QuoteStocker is een gebruiksvriendelijk programma. Eenvoudig te installeren, te beheren en in te stellen.

 

Hoe werkt QuoteStocker eigenlijk?

Wilt u een goed beeld krijgen van QuoteStocker? Bekijk dan de uitgebreide uitleg van de verschillende onderdelen eens. U krijgt daarmee snel inzicht in de mogelijkheden en functies van het programma zonder dat u het eerst zelf hoeft te installeren.

 

Kan ik QuoteStocker gratis uitproberen?

Wilt u QuoteStocker eens uitproberen? Dat kan. Download gewoon de gratis testversie QuoteStocker Free. En probeer het programma 14 dagen uit. U krijgt zo een perfect beeld van alle functies en mogelijkheden van het programma.

 

Ik wil QuoteStocker bestellen. Waar kan dat?

Hebt u de uitgebreide informatie en uitleg bekeken? En misschien zelfs de gratis versie van QuoteStocker geprobeerd? Dan hebt u het gemak van QuoteStocker ervaren. Natuurlijk kunt u het programma meteen bestellen, downloaden en gebruiken.